Bedels voor Mama haar ketting

mama hangersZilveren Mama bedels voor aan je armband, ketting, of los


Bekijk hier prachtige door-en-door zilveren bedels om een persoonlijke mama armband of ketting te creeëren. Of bestel het bedeltje los voor aan je eigen ketting, alles is mogelijk! De basis armband én bedels staan vooraan, vanaf pagina 2 volgt de basisketting met hangers. Als je een armband of ketting samen met bedels bestelt dan monteren wij het geheel mooi aan elkaar. Ook leuk om steeds een beetje uit te breiden. Alle bedels zijn van het hoogste gehalte zilver en verpakken we mooi, een sieraad om voor altijd te koesteren.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabulous Mama


Pagina 1 van 4

Mama bedels  met kindernamen of geboortestenen, draag je kids dichtbij!

Deze mama hangers draag je met onzettend veel liefde. Kies ervoor om kindernamen te graveren, of een speciaal woord of datum. Zo onstaan schitterende moederhangers, met namen of een tekst naar keuze in het zilver gegraveerd. Een cadeau waar een stukje van mama's hart in zit, dat is vast het beste cadeau dat je moeder van je heeft gekregen. 

Schitterende moederhangers van de hoogste kwaliteit .925 zilver 

De moeder sieraden uit de KAYA collectie zijn enorm geschikt om cadeau te geven. Iedere mama, oma of schoonmoeder zal ontroerd zijn als ze het sieraad uit de verpakking haalt. Schitterend om je (klein)kinderen samen te dragen in één mama hanger van zilver. Alle moeder hangers zijn los te bestellen. En wil je helemaal uitpakken? Bestel dan een eerste gehalte zilveren ketting erbij.

Words of love collectie, mama bedels met lieve teksten

KAYA presenteert haar nieuwe collectie 'Words of Love', zilveren hangers met lieve en inspirerende teksten voor mama of een ander bijzonder persoon. Een heel bijzonder cadeau voor alle mama's, moeders en oma's van Nederland. Omdat je haar zo laat zien hoeveel jouw mama voor je betekent. Met een 'Words of Love' ketting geef je een wens mee aan je mama en zeg je 'ik hou van jou'. De serie 'Words of Love' bestaat uit 14 unieke hangers, ontworpen door KAYA sieraden en alleen online verkrijgbaar. Je geeft dus echt een 'one-of-a-kind ketting. De hangers met inspirerende teksten zijn gemaakt van sterling zilver. Lieve spreuken voor mama...voor altijd dicht bij je hart. Wil jij je moeder of een ander bijzonder persoon een persoonlijk cadeau geven? Bestel dan een uniek ketting uit de ‘Words of Love’ collectie van KAYA: Zilveren hangers met lieve en inspirerende teksten voor mama of een ander bijzonder persoon. Hiermee laat je zien hoeveel ze voor je betekent. Met een ‘Words of Love’ ketting geef je een wens mee aan de drager en zeg je ‘ik hou van jou’.